HENNES Jos

SEMPELS Linda

historische beschuldiging: ... was er bij aanwezig

Maandag 28 of Dinsdag 29/8/2017 rond 17h00 in de publieke cafetaria gelegen in het PZ - psychiatrisch centrum, Stationsstraat 22c 2570 Duffel.

 

Over mij:

Tegen Rudy

historische beschuldiging: onze Fons heeft geld gepikt van onze vake"

 

resultaat:  misschien er toch ook even op wijzen dat het bij de betichting 100% moest vast staan vooraleer er gewag van te maken.

Toch?

... en tegelijk is Rudy er gedwongen geweest om een document te ondertekenen. Hij heeft géén enkel besef van wat hij er moest ondertekenen.

... en tegelijk is Rudy er gedwongen geweest tot geheimhouding van de feiten.

Rudy heeft de feiten 'natuurlijk' niet geheim gehouden.

Het spreekt dan wel voor zich dat Rudy nu angst heeft om ruzie te krijgen , omdat hij de feiten niet geheim heeft gehouden, zei hij. Toch?

 

 

Niet afgeven van een ouder door het ene kind aan de ander:  ... was er bij aanwezig

25km verderop, te Wezemaal, maandag 4/9/2017

Toen ik er bij vader op de eerder gemaakte afspraak kwam, en de deur er gesloten bleef, verklaarde men dat ze hem waren komen halen, naar het stadhuis, door Jos. 

Goed wetende dat ik er op dat moment afspraak had met vader (bewijs sms 4/9/17 7h04).  Goed wetende dat ik vader kwam halen om naar het gemeentehuis te gaan ... en meer.  Echt géén respect voor een genomen beslissing. Een onttrekking van het bezoekrecht, omgangsrecht,  recht op persoonlijk contact. 

Bovendien: De hernieuwing van wilsbeschikking was op 4/9/17 om 9h00 op het gemeentehuis in Kampenhout HELEMAAL NIET IN ORDE. Zo bleek er uit het rijksregister. Dan zal het twee uur eerder om 7h04 ook NIET IN ORDE zijn geweest. Toch?

Donderdag 7/9/2017 10h20 in de ouderlijke woonst Hennes-Vandereet te 1910 (Berg)Kampenhout gelegen in de Grootveldstraat nr 114.

 

Tegen mij:

historische uitdrukking: as ge nen avocoat moeit pakke es da 't bewais dag'in faat zet"

 

In faat van wa? mens.

Hedde gai oek eet te zegge?

Kem anders aven naum allien op da papie van dei liening gezien zenne!

 

... en a posteire veu maai teige taave?

 

resultaat: de politie heeft u vriendelijk verzocht om het huis te verlaten. Toch?